Meidän tarina

Palokan Perinneleipurit: Rakkaudella leivottua luomuleipää vuosikymmenten kokemuksella

Palokan Perinneleipurit aloitti toimintansa 30 vuotta sitten intohimosta leivontaan ja perinteisiin resepteihin. Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Ilona liittyi mukaan jo ensimmäisenä vuonna ja on ollut alusta lähtien luomassa perinteikästä leipomoa, joka tunnetaan korkealaatuisesta luomuruisleivästä.

Tänä päivänä Ilona jatkaa yrityksen perinteitä poikansa, pääleipuri Aaron kanssa. Aaro on kasvanut leipomon sydämessä ja tuo nyt uutta energiaa ja innovaatioita perinteikkääseen leipomotoimintaamme.

Menestyksemme perustuu erityisesti kotimaisen luomuviljan käyttöön ja perinteiseen leivontatapaan, jossa ruisleipämme leivotaan ilman hiivaa, 100% rukiista. Tehokkuus ja intohimo jatkuvaan kehittymiseen ovat antaneet meille siivet pärjätä, ja nykyään tuotteitamme on saatavilla Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla. Lisäksi markkinamyyjä kiertää pääosin keski- ja eteläisen Suomen kaupungeissa markkinoilla. Tuote-esittelyjen ja markkinoiden kautta tuotteemme ovat tulleet tutuiksi yhä laajemmalle asiakaskunnalle.

Olemme kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat uskollisesti tukeneet meitä vuosien varrella. Teidän luottamuksenne ja palautteenne ansiosta voimme jatkaa perinteitä ja kehittää uusia makuelämyksiä. Lämmin ajatus teille kaikille – leipätiskillä tavataan!

Palokan Perinneleipurit on enemmän kuin vain leipomo – se on perhe, historia ja tulevaisuus, joka elää ja hengittää jokaisessa leivässä, joka uunistamme tulee.

Rakkaus leipään, kotimainen luomuvilja,
perinteet ja paikallisuus
Ne elämän juuret
luovat uskoa ja voimaa

Jos olisit
niin olisitko viljaa.
Kesän kypsyttämää
auringosta valmista
yllättävää ja raikasta
tuulen heiluttamaa
vapauden makuista.

 
– Ilona